Keskustelu

SebastianTervehdys30.4.2015 4.09
Hyvä yritys, mutta noihan siinä kävi. Olisin kyllä suonut vähän paremman tuloksen, mutta tuskinpa itsekään uskoit ihan mahdottomiin. Tsemppiä!

tkRe: Tervehdys2.5.2015 11.25
Kiitos. En tosiaankaan uskonut mahdottomiin :) Mutta olen iloinen että niinkin monilla areenoilla pääsin sanomaan sanottavani. Ja moni kuunteli... joskin äänet taisivat sitten mennä persuille... :)

SebastianRe: Tervehdys5.5.2015 22.36
Niin, ällistyttävää tuo persujen menestys. Minun analyysini on, että niitä kannattaa muutama avainryhmä:

- vanhat SMP:läiset; toinen jalka jo haudassa jäljelläolevilla;
- korkeastikin koulutetut pyrkyrit, jotka huomasivat mahkun päästä siivellä pätemään;
- rasistit yms. sellaiset heikon itsetunnon omaavat, jotka eivät löydä poliittista kotia muualta;
- suurimpana jouikkona porukka, jota joku asia tai vain yleensä suunnattomasti vituttaa.

Tuo viimemainitun ryhmän merkitys kertoo, ettei Suomessa henkisestikään kovin hyvin mene. Kun Muutos2011:n listoilla on päätähtenä joku James (ent. Erkki) Hirvisaari, joka mm. netissä julistaa kielilläpuhumisen armolahjaa, ei se oikein täyspäisiä houkuttele. Muussakin porukassa (et Sinä!) om kaikenlaista rupusakkia.

Itse olen aina ollut jonkin sortin sitotutumaton vasemmistolainen sosiaalisista omantunnon syistä, heikomman puolella. Demareille meni ääneni tällä kertaa., mutta eipä se niitäkään paljon auttanut.

tkRe: Tervehdys6.5.2015 11.56
Analyysisi ei ole huono :) ainakaan kaikilta osin. Minä uskoisin että PS menestyi siksi, että se on ainoa eduskuntapuolue, joka on EU-kriittinen. Näin ollen se keräsi EU-kriittisten äänet laidasta laitaan, ja hyvä niin. Ja sentään voi iloita Kokoomuksen tappiosta ja Stubbin alentuneesta kannatuksesta, jos ei muusta :)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: