Keskustelu

mokiaPuoluevalinta21.3.2015 12.07
Hei Tuula,

Pidän ajatuksistasi ja olin päättänyt äänestääkin sinua kun kotikunnasta löytyy hyvä ehdokas. Mutta vasta nyt huomasin että oletkin Muutoksen ehdokkaana, harmi, sillä ihan pelkkää "protestiääntä" en halua antaa - harkitse seuraavan kerran puoluevalintaa uudestaan :-)

tkRe: Puoluevalinta21.3.2015 19.02
Arvoisa "Puoluevalinta", mukavaa jos ajatukseni miellyttivät. Ymmärrän että et halua antaa pelkkää protestiääntä, mutta niin kuin uutisissakin on kerrottu, liikkuvia ja epätietoisia äänestäjiä on nyt liikkeellä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vanhoihin puolueisiin on todella petytty. Perussuomalaisiin on myös petytty, koska he ovat valmiit tinkimään alkuperäisistä periaatteistaan, ja vihreisiin on petytty, koska monikultturismin ihannointi menee heillä kaiken muun yli. Hallituspuolueet ovat mokanneet totaalisesti. Ei siis ihme että "kodittomia" äänestäjiä on nyt todella paljon liikkeellä. Nämä epätietoiset eivät näy gallupeissa, joten pelkästään gallupien perusteella ei pidä jo ennakkoon ajatella äänen menevän hukkaan, jos äänestää pienpuoluetta.

mokiaRe: Puoluevalinta21.3.2015 20.54
Itse näen järkevänä pyrkiä muuttamaan asioita Perussuomalaisten sisältä/kautta koska todelliset vaikutusmahdollisuudet voivat avautua sitä kautta.

Toisaalta uusien netti-ikäluokkien tullessa äänestysikään ja kadon käydessä senioripäässä pienpuolueiden mahdollisuudet voivat muuttua radikaalistikin!

Puhumattakaan siitä jos äänestysprosentti olisi isompi, oikeastaan Suomessa pitäisi olla äänestyspakko!

Menestystä vaaleihin joka tapauksessa!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: