POLITIIKKA

Tuula Komsin poliittinen linja

Politiikassani kannatan suomalaista hyvinvointivaltiota ja vastustan sekä ylikansallisten markkinavoimien että EU:n hallitsevaa otetta maamme kehityksessä.

EURO:sta on Suomelle enemmän haittaa kuin hyötyä, ja yhteisvaluutasta pitäisi pyrkiä eroon Suomen talouden elvyttämiseksi. Lisäksi nykyisen kaltainen liittovaltiokehitys tuhoaa Suomen itsenäisyyden, ja sitä en halua.

Suomen teollisuutta ja ulkomaankauppaa on tuettava itsekkäästi Suomen etua silmällä pitäen. Niinhän tekevät kaikki muutkin. Maailmanlaajuisesti liikaa valtaa on annettu suuryrityksille ja pankkisektorille sekä näiden korporaatioiden valtioita ohjaavalle sanelupolitiikalle.

Suomi tulee nousemaan työtä tekemällä, joten kaikki työntekoa ja yrittäjyyttä palkitsevat keinot on otettava käyttöön, ja työnteon sosiaaliset esteet poistettava.

Olen ylpeä suomalaisista ja saavutuksistamme, enkä haluaisi hyväksyä muualta tulleiden liian voimakasta sanelua kulttuuriimme sidoksissa oleviin käytäntöihin. Mekin noudatamme muiden maiden tapoja liikkuessamme maailmalla.

Yläpalkista tai alla olevista linkeistä pääset varsinaiseen asiasisältöön.

EU-kritiikki

Talouden kritiikki

Maahanmuutto

Työnteko ja yrittäjyys