Muualla julkaistut Tuula Komsin kirjoitukset

Viime aikoina olen vaikuttanut Kangasalla mm. kulttuurilautakunnassa vastustaen 10 milj. euron tuhlausta suuruudenhulluun monumenttiin, (kangasalan "Guggenheimiin") kun samaan aikaan kouluja ja kirjastoja lakkautetaan ja kuntaan pitäisi saada uusi terveyskeskus vanhentuneen tilalle.

EU-vaalien yhteydessä kommentoin Kangasalan sanomissa pääministeri Kataisen ja eurovaaliehdokkaan, nykyisen pääministeri Stubbin kovaäänistä vaalipropagandaa avoinna olevan äänestyspaikan edustalla.

Puheenvuorojani voi löytää myös FacebookistaTuulan mielipidekirjoituksia Aamulehdessä

NATO-keskustelussa kaikki kortit eivät ole pöydällä

Yhä enenevässä määrin on näkyvissä merkkejä Suomen ajamisesta pois itsenäisten kansakuntien joukosta

Tuula Komsi taistelee Suoraman kirjaston lakkautusta vastaan

Kirjaston lakkautus olisi suuri menetys.  Kangasalan sanomat 23.9.2014.
Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsenenä äänestin kirjaston säilymisen puolesta. Kirjaston vuosibudjetti on pieni summa verrattuna Kangasala-talon yli 10 milj. euron kustannuksiin, joita olen koko ajan aktiivisesti vastustanut.

Tuula puolustaa EU-kriittisiä ajattelijoita

Aamulehti 19.8.2014.  Eurokritiikkiä ei pidä leimata muoti-ilmiöksi.
Tässä lyhyessä kannanotossa Tuula kyselee poliittisesti riippumattoman journalismin perään.

Stubb ja Katainen Kangasalla

Kangasalan sanomat 20.5.2014. Rikottiinko markkinatorilla vaalilakia? Tuula Komsin kirjoitus ja Kangasalan Yrittäjien puheenjohtajan vastine. HUOM. Kirjoitus ei ole suunnattu yrittäjiä vastaan - vaan vaalilain noudattamisen puolesta: Miksi pääministeripuolueen esiintymistä katsotaan sormien läpi samalla kun muiden puolueiden ehdokkaiden toimintaa tarkastellaan suurennuslasilla.

Tuula Komsi kirjoittaa Unkarista ja EU:sta

Kansa joka äänesti väärin? Sarastus-verkkolehti 5.4.2014. Tuula Komsin kirjoitus Suomessa väärin ymmärretystä unkarilaisesta riippumattomuushaaveesta ja Fidesz-puolueen onnistumisesta. Voivatko suomalaiset mahdollisesti oppia jotain veljeskansan edesottamuksista?

Tuula Komsi tuo julki Kangasala-talon sisältötyöryhmään liittyvät epäkohdat