Keskustelu

kaimamielenkiinto7.11.2014 17.40
Ajatuksiasi on helppo lukea,koska niihin on monesti myös helppo yhtyä.

MariaRe: mielenkiinto8.11.2014 15.08
Hienoa että tässä maassa on vielä ihmisiä joita ei ole sumutettu "hengiltä" niillä loputtomilla suvaitsevuus/moniarvoisuus-löpinöillä. Loppujen lopuksihan niillä on tarkoitus vain saada meidät luopumaan niistä arvoista joihin uskoen esi-isämme ja äitimme rakensivat tätä maata ja puolustivat sitä jopa henkensä uhalla.

MariaRe: mielenkiinto8.11.2014 15.23
Niinkuin nyt esimerkkinä se, että oli kuulemma ihmisoikeuksien vastaista kun vaadittiin Suomeen burka- ja niqab-kieltoa. Sittemmin asia onneksi todettiin EUssa ihan käyväksi kielloksi että nyt kun tämä mahdollisesti saadaan uuteen käsittelyyn niin luultavasti meidän korkein oikeutemmekin kumartaa EUta kohti..;) Että hyvässä lykyssä Suomeen saadaan kielto voimaan ja kaikkein innokkaimmin naisia alistavat muslimit valitsevat jonkun toisen maan asuakseen..
Itse kävin tänään tykkäämässä facebook-sivusta jossa tämä kielto on yhteisenä toiveena ja mainostaa näin tulevaa kansalaisadressia jonka todellakin aion allekirjoittaa.

tkRe: mielenkiinto10.11.2014 11.09
Niin, Maria, itseäni on aina ihmetyttänyt noiden "ihmisoikeuksien puolustelijoitten" into vaatia naisille oikeutta tulla alistetuiksi!

tuula hRe: mielenkiinto13.11.2014 9.51
Hei Maria.
Itselleni on melkoisen sama jos, joku haluaa kulkea vaikka sänkypeitto päässä,mutta silloin kun ihminen on tunnistettava,tai tuo riepu johon haluaa pukeutua haittaa vaikka työntekoa, siitä tulisi luopua onpa tuo kapistus sitten miehen tai naisen päässä.!
Vastustan toki sitä,että joku ryhmittyvä päättää että tuo pukeutuminen on yksi ja ainoa oikea pukeutumistyyli. Suoraan se ei minulle kuitenkaan viestitä alistamisesta.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: